Bedrukte werkkleding voor fysiek werk is anders dan normale werkkleding.

Bedrukte werkkleding voor fysiek werk mag vies worden en moet tegen een stootje kunnen. Ook krijgt de bedrukking meer te verduren, omdat het vaker gewassen zal worden.

Wel moeten we realistisch blijven. Werkkleding voor stevige arbeid gaat altijd minder lang mee dan reguliere werkkleding.

Er moet daarom een balans zijn tussen de prijs en de kwaliteit.

Want de bekende A merken zien er natuurlijk prachtig uit, maar zijn veel te duur. En als je jouw personeel regelmatig in het nieuw moet steken, kun je je afvragen of deze hoge kosten nog wel te verantwoorden zijn.

Daarom zijn wij juist gespecialiseerd in de minder bekende kwaliteitsmerken die wel gunstig geprijsd zijn voor bedrijven die jaarlijks meer kleding verslijten.

Wearpro-Bedrukte-Werkkleding-Heemskerk-IJmond-bedrukte-werkkleding-voor-fysiek-werk-Bouwsector-Infra-Hoveniers

Ervaar onze werkkleding zelf.

Werkkleding moet je voelen. Je moet het aantrekken en ervaren.

Daarom nodigen we je graag uit om onze brede selectie werkkleding zelf uit te proberen. We laten je de mogelijke druktechnieken zien en kunnen een gratis werkkledingplan opstellen voor jouw bedrijf.

Wat wij bieden.

1. Geselecteerd aanbod seizoenskleding voor elk budget.
2. Alle mogelijke vormen van kledingbedrukkingen.
3. Je eigen werkkledingplan om tijd en kosten te besparen.
4. 10% korting op je complete eerste bestelling.

Hoe onze specialisatie in bedrukte werkkleding voor fysiek werk is ontstaan.

Het merendeel van onze klanten is gevestigd in en om de IJmond. Een gebied waar de mouwen hoog worden opgestroopt en dus de vraag naar bedrukte werkkleding voor fysiek werk groot is.

TATA Steel is het epicentrum, waaromheen veel lokale ondernemingen in de stevige arbeid werkzaam zijn. We hebben hier ook de havens van Beverwijk liggen en innoveert de IJmond met verschillende projecten op gemeentelijk niveau.

Al deze bedrijvigheid zorgt bovendien voor een grote werkgelegenheid waardoor er in de IJmond zeer veel mensen wonen. Hierdoor kent de IJmond ook een groot aanbod in particuliere bouw en tuinaanleg.

Het is daarom logisch dat wij door de jaren heen gespecialiseerd zijn geraakt in bedrukte werkkleding voor de bouwsector, infra bedrijven en hoveniers.

Wearpro-Bedrukte-Werkkleding-Heemskerk-IJmond-bedrukte-werkkleding-voor-fysiek-werk

Gratis PDF met tips hoe bedrukte werkkleding te wassen.

Wanneer jij je teamleden in het nieuw hebt gestoken, dan wil je natuurlijk dat deze bedrukte werkkleding zo lang mogelijk mooi blijft.

Doordat er in de kleding van onze klanten extra hard en zwaar gewerkt wordt, moet de kleding veel gewassen worden. Hier gaat het vaak mis.

Niet iedereen is immers even bekend met wasvoorschriften. Begrijpelijk, dus laten we hen maar een beetje op weg helpen?

Download de gratis PDF met wasvoorschriften en tips en deel deze met je teamleden. Dan blijft hun kleding langer knap en bescherm jij je investering!

Gratis PDF downloaden
Wearpro-Heemskerk-Bedrukte-Werkkleding-Voor-Fysieke-Arbeid-Bestellen-Wasvoorschriften

Een greep uit ons klantenbestand.